Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlése szerint megtörtént egy körforgalom tervezése, előkészítése a balesetveszélyes csomóponthoz.

Az elmúlt években számos baleset történt a 430-as és a 4432-es út kereszteződésében, valamint négyen meghaltak. Ez a Rákosi út és a Makót keletről elkerülő út csomópontját jelenti. Az önkormányzat már többször megkereste az illetékeseket az átalakításról, most úgy tűnik, a kérések meghallgatásra találtak.

Az említett minisztériumtól kapott levelet az önkormányzat, melyet Farkas Éva Erzsébet polgármester (Fidesz) ismertetett a szerdai testületi ülésen. Eszerint bár visszavonták a kormányhatározatot Magyarország rövid- és középtávú közútfejlesztéseihez kapcsolódan, a makói körforgalmat a Nemzeti Infrastruktúrafejesztő Zrt. megtervezte és előkészítette.

Hogy pontosan mikor kezdődhet az átalakítás, az nem derült ki, mindenesetre pozitív, hogy a tervek már kész vannak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá