Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A jelenleg Németországban élő és dolgozó, Szegeden született dr. Juhász Tamás 2019. november elsejétől ellátná a hetes fogorvosi körzet feladatait, valamint helyettesítene a kilencesben – derült ki a szerdai testületi ülésen.

Az előterjesztés szerint a fogorvos, arc-állcsont-szájsebész szakorvos a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által meghirdetett pályázat segítségével költözik vissza Magyarországra. Elképzelései között szerepel új fogorvosi szék és digitális röntgengép vásárlása és saját rendelő kialakítása.

Mivel elvállalná a hetes körzetet és helyettesítene a kilencesben, – ami szintén betöltetlen –, egyszerre kettő fogorvosi körzet ellátása is megoldódna Makón. A képviselő-testület megkötötte a feladat-ellátási előszerződést a doktorral.

A hetes körzet 2011. július elseje óta betöltetlen. A helyettesítést dr. Kedvessy Tamás végzi, úgy tűnik, hogy már csak novemberig.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá