Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az EP-választásokat követő napon, hétfőn máris összeült a magyar parlament. A választással kapcsolatban a jobbikos Jakab Péter felidézte: nem veszélyektől mentes munka a Jobbik mellé állni, és az elmúlt 1 évben mindent megtett a hatalom, hogy a Jobbikot a földdel tegye egyenlővé. Majd megkérdezte „Dömötör elvtársat”, hogy elégedett-e a 250 sajtóperrel.

A politikus úgy látja, hogy a mandátumszerzés a Jobbik szempontjából „már a prémiumkategória”. Ugyanakkor úgy mennek neki az önkormányzati választásnak, hogy a fideszesek sírni fognak a végén. Vissza fogják venni a városokat, de még a falvakat is – magyarázta. Mára eljutottunk oda, hogy a Fidesz Európában vállalhatatlan, Orbán Viktor pedig egy ciki képviselő – fogalmazott Jakab Péter.

A jobbikos szerint egy ember van, aki igazán nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az pedig Orbán Viktor. Vegyenek vissza az arcukból – javasolta Jakab Péter, hangsúlyozva, lesznek olyan emberek, akiket nem lehet megfélemlíteni, megvásárolni, ők lesznek az ítélet végrehajtók.

Orbán Balázs államtitkár érdemben nem reagált Jakab Péter szavaira, annyit jegyzett meg, hogy  bevándorlás ellenző politikusokat kell európai vezetőknek kinevezni. Illetve a magyar emberek nem szeretik az utópiákat, a valóság talaján állnak.

(alfahir.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá