Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Bizonyára csak félreértés történt az ügyben, ami kapcsán azt mondta a miniszterelnöki megbízott, hogy a mezőhegyesi ménesbirtok „egy mintagazdaság, nem wellnessközpont”. Merthogy a ménesbirtokra tervezett rekreációs részleg szaunákkal, fitness-teremmel és masszázs-részleggel már a Lázár Jánosnak januárban bemutatott tervek között is szerepelt – hívja fel a figyelmet a szeged.hu.

A ménesbirtok honlapján január 24-i keltezéssel olvasható az erről szóló bejegyzés, és Lázár maga is posztolta a Facebookon a DAW Építész Stúdió tekintélyes és nagyratörő terveit, tehát nem mondott igazat, amikor a ménesbirtokot csak mintagazdaságként emlegette.

A miniszterelnöki biztosnak azért kellett ezt mondania, mert a Népszava kitúrt egy közbeszerzési ajánlattételi felhívást, amiben 800 millió forint keretösszegért terveztettek volna többek között golfpályát, kisvasút-felújítást, négycsillagos szállodát és wellness-központot a mezőhegyesi ménesbirtok és tangazdaság területére.

Félő, hogy tehát csak egy erősnek szánt mondat – „egy mintagazdaság, nem wellnessközpont” – miatt bukják a mezőhegyesi mezőgazdasági iskola diákjai és a ménesbirtok lovasai a wellness-központot.

Továbbá a rendezvényközpontról is posztolt még januárban:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá