Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik közleményben jelentette be, hogy a 2018-as országgyűlési választáson a párt színeiben egyedüliként egyéni mandátumot szerző Pintér Tamás országgyűlési képviselőt indítják az ellenzéki pártok többsége – az MSZP egyelőre nem döntött a támogatásról – ősszel a dunaújvárosi polgármesteri székért.

,,Dunaújváros már az áprilisi országgyűlési választások során is bizonyította, hogy nem kér a korrupt és arrogáns fideszes vezetésből, hisz már akkor ellenzéki siker született a jobbikos Pintér Tamás győzelmével.

Ezt a választói akaratot figyelembe véve döntött úgy a Demokratikus Koalíció, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd, hogy Pintér Tamást, jelenlegi országgyűlési képviselőt fogják indítani polgármesterjelöltként, hogy az őszi önkormányzati választások során egyetlen kihívója legyen a Fidesz jelöltjének.

Az összefogás az önkormányzati képviselőjelöltekre is vonatkozik, a résztvevő pártok széles társadalmi támogatottsággal bíró jelölteket állítanak az összes körzetben azért, hogy egy ellenzéki álljon szemben a kormánypárti képviselőjelöltekkel.”

A helyben is népszerű jobbikos képviselő ellen a Fidesz már tavaly április óta egyre intenzívebb, az eszközökben nem válogató lejáratókampányt indított.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá