Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hétvégén a várost beterítő, a politikus aláírásával ellátott szórólapokon arra biztatják a mezőhegyesieket, hogy egy nagy helyi cég vezetőjét válasszák meg polgármesternek, aki társadalmi megbízatásban végzi majd a munkáját – írja a hvg.hu.

„Mezőhegyes barátjaként úgy látom, hogy az itt élők érdekeit, a munkáját társadalmi megbízatásban ellátó polgármester képviselheti”

– üzeni a helyieknek a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt ügyeivel megbízott Lázár János aláírásával ellátott szórólap. Az is szerepel a szövegben, hogy a kisváros anyagi lehetőségei szűkösek, ezért is lenne célszerű, hogy az ősszel megválasztott polgármester ne pénzkereseti lehetőségként tekintsen a posztra. A szórólap szerint alkalmasabb személy nem is lehet Mezőhegyes irányítására, mint egy helyi nagy cég vezetője.

Fotó: HVG

Akármilyen céllal is nyomtatták a szórólapot, az a helyiekben nemtetszést váltott ki, mert olyan üzenete van többek szerint, hogy Lázár János máris összevonta a birtok és a város körüli teendőket, ráadásul még irányító szerepet is játszana az egyébként egyáltalán nem egyszerű helyi közéletben.

Sokan annak tulajdonítják a kampányszerű röplapozást, hogy a Fidesz Mezőhegyesen az európai parlamenti választásokon az országos átlag alatti eredményt ért el.

(hvg.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá