Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Túl vagyunk az európai parlamenti választáson, és mi már teljes egészében az önkormányzati választásra koncentrálunk – közölte a Mindenki Magyarországa Mozgalom.

Kossuth Köreink alakulnak szerte az országban, hogy aktívan járuljanak hozzá a reményteli fordulathoz településeiken. Gratulálunk a szentesieknek, és jó munkát kívánunk!  – írják.

Év eleje óta lehet csatlakozni a Márki-Zay Péter által alapított Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz. Ennek célja, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát az „állampárttal” szemben.

Ezért kérte támogatóit, hogy hozzák létre településeiken a szabadság kis köreit, úgynevezett Kossuth-köröket és keressék a megfelelő jelölteket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá