Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Három műszaki mentéshez és egy tűzesethez riasztották a tűzoltókat csütörtökön. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy kamion kereke csütörtökön délben Makó belterületén. A makói hivatásos egység rövid idő alatt elfojtotta a lángokat, az eset során senki sem sérült meg.

Gólyafészek égett egy villanyoszlop tetején Algyőn csütörtökön. A szegedi hivatásos egységet riasztotta a főügyelet, egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

Villám csapott egy fába Szegeden, az Alkotmány utcában. Csütörtökön reggel érkezett a lakossági bejelentés, miszerint a kettéhasadt fa törzse veszélyezteti a gyalogosok és az autósok forgalmát. A szegedi tűzoltók motoros láncfűrész segítségével végezték el a műszaki mentést, személyi sérülés nem történt.

Árokba csúszott egy kisteherautó csütörtökön délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Zrínyi utcában. A város tűzoltói vontatták vissza az úttestre a járművet, melynek köszönhetően rövid idő alatt helyreállt a forgalom az érintett útszakaszon.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá