Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a csanyteleki férfival és társával szemben, akik összesen hat ingatlanba törtek be Hódmezővásárhelyen, valamint Békéscsabán.

A gyanúsítottak 2019. január 4-ére virradóra a kerítésen átmászva jutottak be két házba Hódmezővásárhelyen, ahonnan pénztárcákkal, személyes iratokkal, készpénzzel, mobiltelefonokkal, diktafonnal és szeszes itallal távoztak. A rendőrök néhány órán belül azonosították, majd elfogták a feltételezett elkövetőket. Tőlük az eltulajdonított vagyontárgyak jelentős részét lefoglalták.

A 37 éves csanyteleki és a 22 éves hódmezővásárhelyi férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói az idősebb gyanúsítottat őrizetbe vették, aki később további négy betörés elkövetését is beismerte.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá