Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hétvégén magánúton rendeztek motoros találkozót, foci kupát és koncerteket Ambrózfalván. Bár sokan megfordultak a focipályánál, ebben a szervezésben ez volt az utolsó ilyen rendezvény a községben.

– A rendezvény az ,,Utolshow” címet kapta. Részünkről ez az utolsó ilyen rendezvény, vége van. Nagy kaland volt az elmúlt hat év – fogalmazott oldalunknak adott interjújában Valki Alex. A főszervező elárulta: belefáradt a különböző atrocitásokba, a nem építő kritikákra és valószínű, hogy egyébként is elköltözik a községből.

Megtudtuk, hogy az önkormányzat most lelkesebb volt, mint az elmúlt években: rendbe rakták a pályát és a sátorral is meg tudtak egyezni.

A motoros találkozóra közel 60 kétkerekű jött el: többek között a szomszéd településekről, Makóról, Szarvasról, Csongrádról és Dévaványáról. A FA-kupára hét csapat nevezett: a makói Olympic, a Megye Gyöngye, érkeztek Szerbiából, Hódmezővásárhelyről és Pusztaföldvárról is.

A vasárnap folyamán több Békés megyei együttes adott koncertet, itt volt a makói Hangovers And The Sober, a nap sztárfellépője a budapesti Counter Clockwise csapat volt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá