Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A HVG több forrásból is úgy értesült, hogy a volt kancelláriaminiszter lehet Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter utóda.

A lap emlékeztet rá, hogy Lázár János egy évvel ezelőtt vonult vissza hátországába, a hódmezővásárhelyi választókörzetbe. A fideszes politikus nem akarta kitenni magát annak, hogy újabb miniszteri megbízatást vállalva, Orbán Viktor miniszterelnök bármikor eldobható beosztottja legyen. A HVG szerint eddig úgy tűnhetett: Lázár János csak az alkalmas időpontot várja, hogy visszatérjen a nagypolitika színpadára.

Miközben semmi sem utal arra, hogy ez a pillanat már elérkezett volna, az, hogy alternatíva lehet számára egy miniszteri poszt elfogadása, ismerői szerint leginkább azzal magyarázható, hogy a hátországban közel sem úgy alakultak a dolgok, ahogyan remélte – írja a lap, majd hozzáteszi: Lázár pofonok sorozatába rohant bele ott, ahol azt a legkevésbé várta, és a megyéjében már azért is folyamatosan küzdenie kell, hogy a számára fontos emberek kerüljenek a meghatározó pozíciókba.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá