Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A kisteleki rendőrök befejezték a nyomozást azzal a helybeli férfival szemben, akinek a lakásán csaknem 70 tő kendernövényt találtak.

A nyomozók 2019. március 5-én tartottak kutatást a gyanúsított házában. Ennek során 14 tő élő és 51 tő elszáradt kendert, valamint a termesztéshez használt eszközöket és vegyszereket, illetve 26 gramm növényi törmeléket foglaltak le. A férfival szemben kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy saját fogyasztásra szánta a kendernövényeket. A magokat és a termesztéshez szükséges eszközöket az interneten szerezte be.

A Kisteleki Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá