Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A pénteki, szokatlanul békés hangvételű közgyűlésen a Fidesz frakciója visszaadta a korábban általuk elvett városüzemeltetési költségkeretet – értékelte közösségi oldalán a legutóbbi közgyűlést Hódmezővásárhely polgármestere.

A HMSZ végre valóban elkezdi a kátyúzást és felgyorsíthatja a fűnyírást, valamint az egyéb üzemeltetési feladatokat. Köszönjük munkájukat és köszönjük a Fidesznek, hogy belátta, hogy a következő négy hónapban is működnie kell a városnak – fogalmazott Márki-Zay Péter.

Szerinte azonban a  békülékenység nem mindenre terjedt ki: a város dolgozói számára biztonságot nyújtó likvid hitelt most sem szavazták meg a tisztelt képviselők, pedig feleannyit kértünk, mint amit a korábbi vezetés minden évben fel is használt – még könyvvizsgáló asszony is igyekezett őket meggyőzni, mindhiába.

Tavaly a pazarlások felszámolásával és lopások visszaszorításával sikerült úgy zárni az évet, hogy a likvid hitelhez hozzá sem nyúltunk – reménykedem benne, hogy ez idén is sikerülni fog, mert idén ezen biztonsági háló nélkül kell kezelnünk az örökölt adósságokat és a korábbi szabálytalanságok és törvénytelenségek miatti jelentős visszafizetési kötelezettségeket.

– közölte a városvezető.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares