Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinek a letartóztatását, aki szombaton éjjel rabolt ki Szegeden egy másik férfit – közölte honlapján az ügyészség.

A gyanú szerint a gyanúsított már hosszabb idő óta félelemben tartotta az egyébként gondnokság alá helyezett sértettet. Múlt hét szombaton, éjjel 10 óra körüli időben a gyanúsított és a sértett összetalálkoztak Szegeden az egyik útkereszteződésben, ahol a férfi belekötött a sértettbe, többször arcon ütötte, leköpte, majd elővett egy kést és megfenyegette azzal, hogy ha nem hagyja el Szegedet, akkor felvágja a hasát. Ezt követően a gyanúsított több alkalommal megrángatta, tovább fenyegette a sértettet, majd megkérdezte, hogy mennyi pénz van nála. Miután a sértett közölte, hogy 2.500.-Ft-ja van, annak átadására kényszerítette a nála levő késsel.

A felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye okán tett indítványt a letartóztatás 1 hónapra történő elrendelésére, figyelemmel arra is, hogy a gyanúsított többszörös és különös visszaeső, ellene több büntetőeljárás van folyamatban hasonló jellegű bűncselekmények, valamint a sértett sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá