Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kidőlt fák, elárasztott pincék adtak munkát a tűzoltóknak – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelem.

Földeákon, a József Attila utcában egy körülbelül húsz méter magas akácfába villám csapott, a fa kettéhasadt. A makói hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Makón, a Deák Ferenc utcában, egy üzlethelyiség pincéjében nagy mennyiségű esővíz gyűlt össze, a város hivatásos tűzoltói kiszivattyúzták. Ugyancsak Makón, a Maros utcában három fa dőlt ki, a tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el őket.

Apátfalván, a Széchenyi István utcában egy tizenöt méter magas fenyőfa kifordult a földből, a helyszínre a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Több utcában állt a víz

A vihar után a makói önkormányzat közleményt adott ki. Azt írják: Farkas Éva Erzsébet polgármester azonnali beavatkozást rendelt el. A Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai a vízelvezetők megtisztításán dolgoztak, a Makói Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság dolgozói pedig több helyszínen folyamatosan segédkeztek az esővíz szivattyúzásában az érintett ingatlanok pincéiből, udvaraiból, helyiségeiből.

(fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares