Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hétfőn bemutatkozott a Cserép János független esztergomi polgármesterjelölt és csapata. Cserép mögé beállt az összes ellenzéki párt (DK, Momentum, MSZP–P, Jobbik, LMP), és országos szervezetek (Mindenki Magyarországa Mozgalom, Európai Baloldal) is támogatják.

Az összefogó ellenzéki pártok és szervezetek egyértelművé tették, hogy a lakosokkal közösen fogják elkészíteni a polgármesterjelölt és a képviselő-jelöltek programját, mert egy olyan tervre van szükség Esztergomban, ami a helyiek problémáival foglalkozik és kínál rá megoldást, áll a szervezet közleményében.

Cserép János esztergomi születésű és ott is élő, négygyermekes családapa, egyébként informatikai vállalkozó, a Szeretgom.hu helyi oldal alapítója, civil aktivista. Lassan tíz éve azért dolgozik, hogy fényt derítsen a várost érintő visszaélésekre, korrupciós ügyekre, a város problémáira, és lehetőséget adjon arra, hogy az emberek hallathassák a hangjukat, elmondhassák a véleményüket – írja az indulását bejelentő ellenzéki sajtóközlemény.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá