Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A munkálatok miatt négy üzletnek kellett bezárnia több napra. Az önkormányzat a kieső napokra nem számít fel bérleti díjat, ezeket a következő hónapok díjából vonja le. Erről a jövő heti testületi ülésen lesz szó.

A Csipkesor alsó részének felújítása során az önkormányzati tulajdonú üzletek közül kilencet újítottak fel belülről is. A kilenből kettőt egyébként úgy alakítottak át, hogy tovább öt részre bonthatók. Összesen 1.475 m2-nyi alaterület kapott új belsőt, négy bérlőnek azonban néhány hétre teljesen be kellett zárnia.

Ezekről jegyzőkönyvet állítottak ki, így arra az időszakra, plusz 1-1 napra az áru ki- és betárolása miatt nem kell bérlet díjat fizetniük a következő hónapokban, díjelengedésként kedvezményt kapnak.

A Fitt Sport 27 napra 100.357 forint, a VKFV Kft. (Family Market) 17 napra 237.660 forint, Bakosné Czene Ildikó egyéni vállalkozó 38 napra 9.181 forint, a Diamant Kft. (ajándéktárgyas) 35 napra 370.490 forint díjelengésben részesül.

A felújított Csipkesort egyébként június 26-án, szerdán adják át 14 órától.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá