Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kétségtelen, hogy nagy utat járt be a miniszterelnök, melynek során egy olyan férfiból, akit évekkel ezelőtt sokan a régóta szomjazott változások elhozójának reméltek, Európa szerte elrettentő példává lényegült.

1998. Amikor Orbán még ki mert állni vitára.

2006. A változás éve. Gyurcsány ízekre szedi Orbánt, aki ezt követően senkivel szemben nem vállalt már nyilvános vitát. Nem véletlenül. Bár papír még ekkor sem volt folyamatosan a kezében.

Később Vona Gábor több ízben is nagyon kellemetlen perceket okozott az egyre inkább fásultabb Orbánnak, aki már ekkor sem tudta, zavarában melyik irányban nyaldossa a száját.

Jakab Péter a napokban durván lealázta a sápadt, papírosát görcsösen szorongató, az azon lévő, előre megírt szöveget is már csak nyökögve felolvasni képes miniszterelnököt.

Orbán külsőleg és belsőleg is rettenetesen sokat változott az évek során, ahogyan a céljai is. Mára egy kizárólag a hatalma megtartásával foglalkozó, annak mindent és mindenkit alárendelő, kormányzással nem törődő, a korrupció szinonimájaként emlegetett kizsákmányoló, és ha csak a legutóbbi videóra tekintünk, nyugodtan mondhatjuk, egy szorongó, láthatóan könnyen sarokba szorítható, beteges zsarnokká lényegült, aki bizony rettentően fél.

(zsurpubi.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá