Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Első alkalommal rendezték meg a Karitáció Családi Sportnapot a Szegedi Repülőtéren, amelynek célja az volt, hogy  a családok minőségi időt tudjanak együtt tölteni. A sportolás mellett kikapcsolódhattak és jótékonykodhattak is a résztvevők.

A belépőjegyek árából az újszegedi gyermekkórház fertőző osztálya kap fertőtlenítő szereket. A lovas, a kutyás és a taekwondo bemutatókat együtt nézhették a családok, majd az átmozgató edzéseken bohócdoktorainkkal együtt tornáztak a sportolni vágyók.

Aki az Aréna akadálypályát teljesítette, kipróbálhatta az elektromos autót is, ami nagy kedvence volt a gyerekeknek. A Bohócdoktorok játszóházában készültek a csillámtetkók és a lurkók sorra bontogatták a zsákbamacskákat, majd a szabadban kergették a buborékfújó buborékait. Hosszú sorok álltak a csontrakó sátránál, aki nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek körében is nagy népszerűségnek örvendett.A nap végén az alapítvány egy kétszer három fős sétarepülést sorsolt ki azok között, akik valamilyen sporteszközzel érkeztek a rendezvényre.

A minőségi sportprogramok hozzájárulnak ahhoz, hogy a családok boldogan és felhőtlenül éljék egészséges mindennapjaikat!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá