Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

,,Még Buzás Péter idejében sem volt olyan, hogy ne folyjon el az esővíz” – oldalunkat ezúttal Patai Mártonné és Faragó Anikó kereste meg. Úgy látják, 4 és fél év alatt alig történt valami a Wesselényi utcán, a házukon és annak környékén.

Patainé elmondta, hogy a Wesselényi utcai önkormányzati házban a lánya és két unokája él, nem egyszerű körülmények között: a lányának volt élettársa többször a gyerekek előtt erőszakolta meg a lányt, félnek, hogy újra szabadlábon lesz.

A választás óta mindössze az ablakot és a kéményt cserélték ki, a tető javításával és a belső helyiség rendbetételével sincs megelégedve. Nem érti, ha a Pajzs utcai önkormányzati ingatlanokat felújították, akkor az övékét miért nem. A ház mellett van egy gazos, szemetes terület, egy domb, ami azonban nem az övéké, ám a már említett felújítási munkák során mégis odakerült a törmelék, ami azóta is ott van.

Faragó Anikó négy gyermekével, élettársával és anyósával él együtt egy kis házban. Szeretnének bővíteni az ingatlanon, de olyan kevés téglát kaptak, ami semmire sem elég. Két hónap eltelt, azóta csak ígérik nekik, hogy visznek elég anyagot. Annak ellenére, hogy szeptemberben újra szül, közmunkában dolgozik. Úgy látja, ott kivételezés van, nem ugyanannyit dolgozik mindenki.

A két asszony az elmúlt napok esőzéseivel, majd a belvízzel kapcsolatban elmondta, hogy még Buzás Péter idejében sem volt olyan, hogy ne folyjon el az esővíz Honvédban. Szerintük meglátszik, hogy nincsenek rendesen kitakarítva a csatornák. Elmondásuk szerint majdnem térdig ért a víz hétfő reggelre. Elárulták, hogy ennek a vezetésnek nem fognak bizalmat szavazni az őszi választáson.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares