Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Pedig a Fidesz azt állítja, hogy ők és a kerítés mindentől megvédenek.

A rendőrség honlapján arról ír: a rendőrök 2019. június 26-án 0 óra 45 perckor tartóztattak fel hat iraki határsértőt Szeged közigazgatási területén. Két órával később az M5-ös autópályán egy szerb honosságú autót ellenőriztek a járőrök, melyben a szerb sofőrön kívül négy férfit igazoltattak. A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat. A járművezetővel szemben embercsempészés miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Valamivel 6 óra előtt Ásotthalom külterületén az 55-ös főút közelében újabb csoportot tartóztattak fel a rendőrök. A negyven férfi afgán állampolgárnak vallotta magát.

Sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

(police.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá