Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány idén is kiosztja a város leghűségesebb polgárának megítélt elismerést, a hozzá tartozó egy milliós tiszteletdíjjal.

Kószó Péter, az alapítvány kuratóriumi elnöke, volt alpolgármester, fideszes önkormányzati képviselő sajtótájékoztatón elmondta: várhatóan augusztus 20-án, ünnepség keretében adják át az idei Boldog Gizella-díjat. A 2004-ben indult alapítvány tavaly hozta létre a díjat és az a köztiszteletben álló személy kaphatja meg, aki példamutató polgári gondolkodásával, vagy hosszú időn át folytatott munkásságával kimagasló érdemeket szerzett Hódmezővásárhelynek és megbecsülést érdemelt ki a közösségtől.

A javaslatokról a kuratórium dönt, a beérkezett ajánlások alapján, melyeket augusztus 5-ig várnak a gizella@phmva.hu e-mail címre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá