Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

László Attila Tibort indítja polgármesterjelöltnek Medgyesegyházán az Összefogás a Jövőnkért Egyesület. A jelölt pénteken jelentette be, hogy az egyesület még július 1-jén, hétfőn megtartott taggyűlésének keretében döntött arról, őt indítja településvezetőnek.

„A magam álláspontja szerint azért döntöttem a civil szervezettel történő indulásom mellett, mert valójában így tudom leginkább kifejezni azon szándékomat, amely értelmében egy pártok feletti összefogás keretében minden medgyesegyházi embert kívánok képviselni – beleértve ebbe a baloldali érzelmű pártokat támogató helyi lakosokat csak úgy, mint a Fidesszel vagy éppen a Jobbikkal szimpatizálókat.”

– fogalmazott László Attila.

Közölte azt is, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák azoknak a helyi lakosoknak a nevét, akiket képviselőjelöltekként indítanak.

Medgyesegyházát jelenleg dr. Nagy Béla György független polgármester vezeti, de ő többször is támogatásáról biztosította a fideszes Simonka György országgyűlési képviselőt, akit bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással vádol az ügyészség, noha ettől még nemrég elismerték munkásságát a nertársak egy úgynevezett „Dél-Békési Térségért kitüntetéssel”.

Az Alfahír szerint Nagy Béla György mellett elképzelhető, hogy csalinak még a Fidesz is indít egy jelöltet a városban, de az ellenzékieket célzó jelölt az eddigi állás szerint az Összefogás a Jövőnkért Egyesület és László Attila lesz Medgyesegyházán.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá