Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A vasárnapi vihart követően mintegy húsz lakossági bejelentés érkezett a katasztrófavédelem szegedi főügyeletére. Hódmezővásárhelyről, Makóról és Szegedről érkeztek a segélyhívások.

A legtöbb helyen kidőlt fák és leszakadt ágak adtak munkát a tűzoltóknak. A lehasadt ágak a gyalogosok és az autósok forgalmát is veszélyeztették. Szegeden az egyik troli vezetékére zuhant egy nagy méretű ág, Algyőn pedig átmenetileg a házban rekedtek a lakók, mert a bejárati ajtó elé dőlt egy fa. Makón a villanyoszlopok törtek derékba a Királyhegyesi úti vasúti átjárónál, Földeákon pedig egy kidőlt fa akadályozta a forgalmat. A viharkárok felszámolását este tíz órakor fejezték be az egységek, személyi sérülésről nem érkezett hír.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: Molnár Krisztina tű. főhadnagy/Csongrád MKI)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá