Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő július 1-jétől bevezette a 3 óra időtartamú, fürdési lehetőséget biztosító belépőjegyet.

Az időkorlát alapú belépőjegy bevezetésétől azt remélik, hogy vele viszonylag rövid időn belül cserélődhet a látogatói kör, így a fürdő zsúfoltságától sem kell tartani.

Így kérje a pénztárban

Az újonnan bevezetett jegytípus igénylése a következőképpen történik a pénztárnál: a vendégek karórát kapnak, amiért 3000 Ft kauciót kell fizetniük. Ez a karóra fogja mérni a fürdőben való tartózkodási időt. Az elszámolás a fürdőzés befejezése és a karóra leadása után történik majd. Amennyiben a 3 órát nem lépte túl a tartózkodási idő, akkor az árlistában szereplő díjat kell megfizetni. Amennyiben igen, akkor a 3 óra után percenként 20 Ft-tal nő a díj, amíg el nem éri a teljes árú napijegy értékét. Ha a vendég nem adja le a karórát, akkor a 3000 Ft-os kaució befizetésre kerül a kasszánál, a karórát pedig letiltják.

Az időkorlát alapú jegyvásárlás 8:00-16:00 közötti időszakban jelent kedvezményt. 16 óra után érvénybe lépnek az úszójegyek. A 3 óráson belül két jegytípust vezetnek be: a felnőtt és korkedvezményes (18 év alatti diákok, vagy 60 év feletti nyugdíjasok részére) belépőjegyet.

A 3 órás jegy bevezetése mellett természetesen érvényben maradnak a korábbi jegytípusok.

(termalfurdo.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá