Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hódmezővásárhely közelébe, egy balástyai tanyára, Szegedre, Újszentivánra és egy hódmezővásárhelyi melléképülethez riasztották a tűzoltókat.

Két körbála szalma is égett a 4421. számú út mellett, Hódmezővásárhely közelében szerdán délelőtt. A körülbelül száz négyzetméteren égő tarlót a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók oltották el.

Egy balástyai tanyán a déli órákban lángolt egy körbála: ott a kisteleki hivatásos tűzoltók a kisteleki és a balástyai önkéntes egységekkel közösen oltották el a tüzet.

Kora délután Szegeden, a Csanádi utcában egy 16 négyzetméteres raktárépületben égtek berendezési tárgyak. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

Hódmezővásárhelyen, az Ábrai Károly utcában egy harminc négyzetméter alapterületű melléképület gyulladt ki kora este. A kiérkező hódmezővásárhelyi és szegedi tűzoltó egységek három vízsugárral oltották el a tüzet.

A szegedi hivatásos tűzoltók és a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat fékezte meg azt a tüzet, amely Újszentivánon, az Árpád utcában égett. A negyvenöt négyzetméteres melléképületből 6 darab propán – bután gázpalackot is kihoztak a tűzoltók. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá