Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A rendőrök a helyszínen elfogták azt a 35 éves helybeli férfit, aki több szemeteskukát, két tuját és két személygépkocsit is megrongált Makón. Garázdaság miatt kell felelnie.

A gyanúsított 2019. július 17-én 23 óra 30 perc körül a gyógyfürdő előtti téren található szeméttároló edényeket borította fel, majd megrugdosta a bejárati ajtókat. Ezt követően a főbejárat mellett lévő két tuját kitépte, és azokat kettétörte. Végül megrongálta a téren parkoló két személygépkocsit is.

A kiérkező járőrök a dühöngő férfit előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. Cselekményét azzal magyarázta, hogy nagyon dühös volt.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá