Hirdetés
Becsült olvasási idő: 1 perc

A Mészáros Lőrinc családjának tulajdonában álló 2Rule mezeiben folytatja játékát az erdélyi FK Csíkszereda másodosztályú csapata. A klub honlapján olvasható közlemény így fogalmaz:

„Az FK Csíkszereda az új idényben a már jól ismert magyar sportmárka, a 2Rule mezében lép pályára. A 2Rule egy magyar sportmárka, 2018-ban alapították és több magyarországi NB1-es csapat is 2Rule mezben játszik. A 2Rule logója ragadozó madarat formáz, ugyanis a márkanév kiejtése “Turul”, a magyar mitológia madara és az eredetmondák kulcsfontosságú alakja.”

A Mészáros-féle sportruházatról pár napja írta meg az Alfahír, hogy árazását tekintve azonos szinten mozog a világ vezetői márkáival, például az Adidasszal, sőt egyes termékeik még drágábbak is a német riválisnál; egy kapucnis pulcsi 25 ezer forint, hozzá a nadrág másik 25 ezer.

És bár azt piaci- illetve marketingszempontok aligha magyarázhatják, a 2Rule márka megjelenése után nem sokkal több magyar labdarúgócsapat hivatalos ruhaszállítója lett, ezt viseli például a Haladás, a Diósgyőr, a Vasas és természetesen a Puskás Akadémia gárdája is.

A politikailag jócskán átitatott brand eközben úgy tűnik, a sportklubokkal való leszerződéseken túl a civil szférát nem is igazán akarja becélozni, hiszen központi, budapesti üzletük többnyire zárva van, honlapjuk pedig rögtön átirányít az egyik sportszerüzlet kínálatára, ahol van néhány -zömében külföldön gyártott- 2Rule termék, de erősen hiányos készletekkel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá