Hirdet茅s
Becs眉lt olvas谩si id艖: 2 perc

Itthonr贸l, Szerbi谩b贸l, Rom谩ni谩b贸l 茅s Szlov谩ki谩b贸l is 茅rkeztek az Aradi utcai tanm疟helyn茅l megtartott 枚sszej枚vetelre szombaton. Ez m谩r a 27. tal谩lkoz贸 volt.

T枚bbsz枚r felmer眉l a tags谩gban, hogy mi茅rt kell megszervezni, mi茅rt csin谩ljuk. Ilyenkor a r茅gi ismer艖s枚kkel besz茅l眉nk, ki hova jutott 茅s sajnos ki ment el, ami贸ta nem tal谩lkoztunk. Lehet艖s茅g van eszmecser茅re, tapasztalatcser茅re. V茅lhet艖en j枚v艖re is megrendezz眉k 鈥 mes茅lte Fodor Antal, a Mak贸i R谩di贸amat艖r Klub vezet艖je.

A hagyom谩nyos b枚rze, kirakod贸v谩s谩r mellett minden 茅vben pr贸b谩lj谩k tov谩bb sz铆nes铆teni a programot. Id茅n volt m疟holdas el艖ad谩s gyakorlati bemutat谩ssal, h谩zi k茅sz铆t茅s疟 CNC bemutat贸, az orsz谩gos sz枚vets茅g vezet艖s茅ge f贸rumot tartott.

Hat谩ron t煤lr贸l f艖leg Arad 茅s Temes megy茅b艖l, valamint Szabadka k枚rny茅k茅r艖l 茅rkeztek. Belf枚ldr艖l az eg茅sz orsz谩gb贸l, b茅k茅scsabaiak, p茅csiek, budapestiek 茅s kecskem茅tiek is.

A rendezv茅nyen t枚bb mint k茅tsz谩zan fordultak meg a nap folyam谩n, 65-en eb茅dre is maradtak. A szervez艖 klub eln枚ke elmondta: ez els艖sorban szakmai jelleg疟 tal谩lkoz贸, de a fiatalokat is v谩rt谩k, pr贸b谩lt谩k becs谩b铆tani 艖ket, 铆gy 艖k bel茅p艖 n茅lk眉l is j枚hettek. 鈥 Mi a var谩zsa? Manaps谩g ott az internet, a Skype, online m茅g l谩tni is lehet, nem csak hallani. De 茅n a saj谩t 茅p铆t茅s疟 eszk枚zeimmel 茅lem meg 茅s van aki versenyz茅sk茅nt 鈥 fogalmazott Fodor Antal.

Tetszenek a cikkeink? Szeretn茅, ha a j枚v艖ben is olvashatna ilyeneket?

A Cs铆p艖s teljesen f眉ggetlen h铆rport谩l a korm谩nyt贸l.聽C茅lunk a Mak贸 茅s t茅rs茅gi val贸s谩g bemutat谩sa, k眉zdelem a korrupci贸 茅s a k枚z茅leti arrogancia ellen.聽Nem 谩ll m枚g枚tt眉nk milli谩rdos 茅s nem vagyunk kit枚mve k枚zp茅nzzel sem. 脡ppen ez茅rt m疟k枚d茅s眉nkre az olvas贸k, az 脰n枚k聽seg铆ts茅g茅re van sz眉ks茅g眉nk.

A Patreonon k枚nnyed茅n be谩ll铆thatja, mekkora 枚sszeggel tudja t谩mogatni munk谩nkat.

Havi k茅t k谩v茅 谩ra, azaz 500 forint is nagy seg铆ts茅g!

TOV脕BB A R脡SZLETEKHEZ…

Hirdet茅s

Sz贸ljon hozz谩