Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete „óvodás” cicusainak keres felelős gazdikat, akik egy életen át vigyáznának a szeretetgombócokra.

A szervezet bő két hónappal ezelőtt mentette a négy kiscicát és a mamájukat az egyik Oldalkosár utcai bérház pincéjéből. Nagyon betegek voltak, a szemüket ki sem tudták nyitni, félő volt, hogy mind megvakult. A hosszas és kitartó kezeléseknek köszönhetően, két cicusnak, Kócosnak és Csikónak a szeme teljesen rendbe jött.

A két fiú, Cucli és Csipesz szeme viszont még nem az igazi, ám őket ez nem hátráltatja semmiben sem. Mind a négyen három hónaposak, oltva vannak, külső-belső parazita mentesítve, illetve chippel ellátva. Az állatvédők szeretnének a számukra megfelelő családokat találni, hiszen mindannyian megérdemlik a szeretetet és a törődést! Imádnak játszani, szobatiszták, és persze sokat dorombolnak.

Akinek felkeltette az érdeklődését valamelyik cica, az egyesület email címén jelezheti örökbe fogadási szándékát, az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címen, vagy a Facebook közösségi oldalon. A szervezet önkéntes munkatársai válasz üzenetben tájékoztatják a jelentkezőket az örökbe fogadás feltételeiről.

Aki nem tud örökbe fogadással segíteni, de támogatni kívánja az állatvédők munkáját, a 10700158-67637539-51100005 számlaszámra küldheti el adományát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá