Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Angyalsóhaj Alapítvány, – melynek elnöke Farkas László, a polgármester férje,- bruttó 495 ezer forint helyett bruttó 22 ezerért bérel egy termet és a teraszt a Koronában, valamint a könyvtár egyik foglalkoztató szobáját augusztus 5–15. között. Az alapítvány az elmúlt években is hasonlóan nagy kedvezménnyel kapta meg az éppen kért helyiségeket.

Az Angyalsóhaj Alapítvány harmadik éve szervezi meg a Makói Összművészeti Nyári Szabadegyetem kurzusait – ennek lebonyolításához kérték az említett helyeket.

A szervezet fő célja az országos hírű magas színvonalú művészeti oktatás megteremtése, a szociálisan hátrányos helyzetű, rászoruló családok helyzetének javítása, illetve a makói fiatalok támogatása annak érdekében, hogy tehetségüket a városban kibontakoztatva fejtsék ki.

A bérleti szerződésről a július 18-i rendkívüli testületi ülésen szavaztak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá