Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Balaton partszakaszai közül egyre több kerül kormányközeli vállalkozók kezébe. Siófokon ezt úgy akadályozzák meg, hogy az ellenzéki összefogás az eddigi polgármestert, Lengyel Róbertet támogatja.

Az eddigi polgármester újraindulását az LMP, a Momentum, a DK, az MSZP és a Jobbik, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja.

“Elindulok azokért a siófokiakért, akik az elmúlt években megtapasztalt gyűlölködésre és szétszakítottságra nemet akarnak mondani, elindulok azokért, akiknek elegük van abból, hogy a nagypolitika ocsmány nyúlványai már a mi városunkat is pókháló módjára behálózták”

mondta a város polgármestere, aki hozzátette: azokért is kiáll, akik féltik a várost és féltik a Balatont a terjeszkedő oligarcháktól is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá