Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy makói férfival szemben, aki előbb eltulajdonított egy mobiltelefont a Tisza-parti városban, majd meg is ütötte annak tulajdonosát, amikor az kérdőre vonta őt.

A gyanúsított 2019. június 1-jén nem sokkal 6 óra előtt Szeged belvárosában találkozott a sértettel, akinek a nadrágzsebéből kivette a mobiltelefonját, és azt a saját ruházatába rejtette. Mikor a tulajdonos megpróbálta visszaszerezni a telefont, a terhelt többször megütötte, hogy megakadályozza ebben.

A sértett a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta támadóját, akit a járőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették a 30 éves férfit, és az illetékes bíróság 2019. június 3-án elrendelte letartóztatását.

A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá