Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mart aszfalttal töltik fel a vásárhelyi Rárósi út legrosszabb, legbalesetveszélyesebb szakaszait. Az út az elmúlt évek alatt teljesen leromlott, és bár a lakosok, a mezőgazdasági vállalkozók folyamatosan kérték, a korábbi városvezetések nem fordítottak gondot a karbantartásra. Bizonyos részeken szó szerint eltűnt a szilárd burkolat – számolt be róla a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

Hétfőn 300 köbméter mart aszfaltot terítettek szét a Róna szárító és a 9-es kilométerszelvény között. Ahol szükséges, szélesítik az utat, gréderezéssel igyekeznek kialakítani a megfelelő lejtést. A munkálatokat a földutak karbantartásáért felelős Czövek Ferenc végzi, de helyi gazdák, például Fátyol József is részt vesz a javításban. A munkálatnak köszönhetően a hétvégi Kéktó Fesztiválra érkezők is biztonságosabban közlekedhetnek.

A helyiektől már most is nagyon sok dicsérő szót kapott az önkormányzat, hiszen a lehetőségekhez képest máris jelentős a javulás. A szétterített anyagnak ülepedni kell, hozzávetőleg két hét múlva visszatérnek a munkagépek és elvégzik a szükséges igazítást. Minden arra járótól azt kérjük, óvatosan, kíméletesen közlekedjen, vigyázzon a helyre hozott felületre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá