Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Pornószínésznővel szelfizett Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, aki a közelmúltban jelentette be, hogy az októberi önkormányzati választáson Szentes 1-es választókerületében indul a Fidesz jelöltjeként – hívja fel a figyelmet a HírKlikk.

A migránsokkal kapcsolatban a közszolgálatinak nevezett médiában előszeretettel nyilatkozó és a kormány álláspontját erősítő szakértő a szelfi szövege szerint egy fideszes kampányfotózáson bújt össze a pornóiparban csak Laura Orsolyaként ismert művésznővel, akinek számtalan filmje kering a világhálón.

A kormány kedvenc migrációs szakértője, mielőtt befutott volna Magyarországon komoly UFO kutatásokat folytatott hazájában. Pályafutásáról néhány éve a 444 közölt egy terjedelmes anyagot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá