Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Rendszeres időközönként kis kampányokba fog egy-egy társadalmi kérdésben Vona Gábor. A Második Reformkor Alapítvány vezetője, a Jobbik korábbi elnöke elsőként a pártmentes önkormányzatiság kérdésében indít társadalmi vitát.

Beszélgetőpartnere Lengyel Róbert, Siófok független polgármestere volt, aki beszélt arról, hogyan nehezíti meg a pártpolitika a munkát helyi szinten.

Siófok polgármestere üdvözölné Vona Gábor javaslatát, miszerint a pártok ne lehessenek jelölő szervezetek. Szerinte jelenleg a képviselők pártkatonaként működnek, könnyedén sakkban lehet őket tartani, a szavazók egy része pedig pártlogóra adja le voksát. Az biztos, hogy ez a helyzet maximum a kormánypártnak jó, de van-e realitása Vona elképzelésének?

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá