Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Návay Lajos téri játszótérre biztos nem volt uniós pénz, azért néz ki úgy, ahogy.

Az egyik játékelem teljesen használhatatlan; a kavics között nő a gaz; válik fel a gumiburkolat; a kútból nem jön víz és ismeretlen eredetű szemét van a bokrok alatt – ez várja a gyermekeket a víztorony melletti játszótéren, néhány száz méterre a felújított piactól.

A testületi üléseken már szóba került, hogy a játszóterek állapotát milyen sűrűn mérik fel az önkormányzat részéről: néhány éve Zeitler Ádám önkormányzati képviselő és Szabó Róbert, a Jobbik makói alelnöke egy fotókkal kiegészített listát adott át az önkormányzatnak. Ekkor ugyan megköszönték nekik a problémák begyűjtését, de azt is elmondták, hogy folyamatosan karban tartják a játszótereket. Úgy néz ki, ez nem volt igaz.

Bár a Farkas Éva vezette önkormányzat azzal kampányol, hogy milyen fontosak számára a gyermekek, legutóbb egy nagymama rendelt homokot a Bajcsy lakótelep játszóterére, míg a Petőfi parki mozgáskorlátozott játszótér az ÚJ VILÁG Alapítvány és a Tesco akciójának köszönhetően bővült.

A Návay Lajos tér a hármas választókörzethez, azaz dr. Sánta Sándorhoz (Fidesz) tartozik.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá