Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Álcivil egyesülettel közösen indul a Fidesz Hódmezővásárhelyen. Talán már ciki lenne a kormánypártnak egyedül indulnia a városban, ezért kitaláltak mellé egy egyesületet is.

,,Egyesületünk teljesen politikamentes, nem is szeretnénk, ha politikusok csatlakozni vagy közeledni szeretnének hozzánk. […] Szeretnénk büszkék lenni a városunkra és elérni, hogy a vásárhelyiek a politikától függetlenül is tudjanak közösségi életet élni”

– így indított, tulajdonképpen hazugsággal tavaly ilyenkor a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a Délmagyarország beszámolója szerint.

Hiszen a  héten derült ki, hogy a hódmezővásárhelyi Fidesz és a ,,politikamentes” Szeretem Vásárhelyt Egyesület közösen indul az októberi választáson.

Az egyesület ezt követően is többször valótlanságokat állított.

  • Azzal vádolták a város vezetését, hogy külföldi szemetet engednek be Hódmezővásárhelyre, holott ezt a kormányhivatal engedélyezte, az önkormányzatnek nem is volt beleszólása.
  • A város pénzéből szerveztek egy jól sikerült rendezvényt, csak éppen elfelejtették megemlíteni, hogy az önkormányzat is segített.

Az elmúlt néhány héten már háromszor állított valótlant a Fidesz-közeli egyesület. Mi lesz a kampányban, ha már most így kommunikálnak?

Az egyesület elnöke egyébként Walterné Böngyik Terézia, aki maga is képviselőjelölt.

(fotó: Vásárhelyiek a változásért oldal)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá