Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makón élek facebook csoportban többen arról számoltak be, hogy miután elhajtották a fideszes aláírásgyűjtőket, egy táblázatban mejegyzést írtak a nevük, házszámuk mellé.

Egy úriember csengetett, hogy Polgármester asszony és a körzet képviselőjének támogatom-e a munkáját az aláírásommal? Közöltem vele a válaszomat, mire ő azt felelte, hogy rendben, beírja a kis papírkájára az utca és a házszám mellé

– írja Mihaleczki Diána. A válaszokban volt aki szintén hasonlóról számolt be.

Nekem is ismerősöm mondta, hogy ő is azt mondta egy hölgynek, nem írja alá , akkor azt mondta hogy akkor felírja a házszámot

” – írja Szénási Sándorné.

Kubatov-listának egy állítólagos választói adatbázist neveznek, amelyet a Fidesz hozott létre. A Fidesz szerint legális adatbázisról van szó, de egyesek szerint nem csak a pártot támogatók adatait tartalmazza, továbbá  olyan információkat is tartalmaz, mint a pártszimpátia, a szavazási hajlandóság, kapcsolattartási adatok.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá