Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nyergesné Kovács Erzsébet 2017-ben függetlenként indult Fidesz támogatással. Most bevállalta a pártlogót is.

,,Hivatalba lépésem után újra kellett építeni az önkormányzatot. A város csődhelyzetbe került. Tudom, hogy Csanádpalota a fejlődés útájára lépett”

– írja nemrég megjelent kiadványában Csanádpalota újrainduló polgármestere. A szórólapokra most rákerült a Fidesz-KDNP logója is. Mint ismert: a 2017-es időközi választáson még függetlenként, de Fidesz támogatással indult. Akkor 58%-os részvétel mellett a szavazatok 43%-át kapta meg,  Debreczeni István mindössze 77 vokssal kapott ki. Úgy tűnik, a két jelölt idén is megmérkőzik, hiszen utóbbi frissítette facebook oldalát, ahol már Dr. Debreczeni István polgármesterjelöltként szerepel.

A szórólapon egyébként megtalálhatóak a Fidesz képviselőjelöltjei is: Körömi Tiborné, Hatiné Szekeres Bernadett, Danada Jánosné, Gáspár József és Szügyi László. Utóbbi szintén függetlenként indul el az időközi polgármester választáson, akkor 8,89%-ot kapott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá