Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A hódmezővásárhelyi Fidesz majdnem 4 éve ígérte meg a Rárósi út felújítását. A polgármesteri hivatal most arról számolt be: hosszú évek után járható lesz a Rárósi út, október 31-ig elkészül az elkerülő útig a teljes felújítása.

Minimum a Jókai utca és a 47-es elkerülő csatlakozása között teljesen megújul a Rárósi utca, mely már gyalázatos állapotban van

– jelentette ki a leköszönő Fekete Ferenc képviselő 2015 októberében. Érdekesség, hogy a fórumon jelen volt dr. Grezsa István is, aki bár a vásárhelyi közgyűlés fideszes tagja, mégis ,,önjelöltként” indul polgármesternek az őszi választáson.

A városháza néhány napja azt közölte: október utolsó napjáig meg kell újulni Vásárhelyen a Rárósi út kül- és belterületi szakaszának a Jókai utcától a 47-es elkerülőig. Munkaterületként átadták a kivitelező Délútnak a belterületi szakaszt. A kivitelezés során a Rárósi út burkolatát teljesen felújítják az elkerülő út csomópontjáig. A kivitelező ezen a héten elkészíti a forgalomtechnikai tervet és szeptember 2-án felvonul a helyszínre. Ezen a napon elkezdődik a burkolat bontása, a szegélyelemek helyének előkészítése. A munkálatok során az utca ezen szakaszán egyirányú közlekedés lép életbe. A munkálatok a belterületi szakaszon kezdődnek, de folyamatos lesz a munkavégzés a külterületi részen is.

A Rárósi úton az Alföldvíz Zrt. munkatársai két hete megkezdték az ivóvíz bekötések kiváltását, mellyel előreláthatólag szeptember 15-ig végeznek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá