Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói egyes választókörzet ellenzéki képviselőjelöltje Földesi Csabáné Molnár Mónika. Interjút készítettünk vele.

A képviselőjelölt jelenleg egy kisboltban dolgozik, korábban a mezőgazdaságban is tevékenykedett, valamint takarított, többek között az önkormányzatnál is.

A képviselőjelöltséget azért vállalta el, mert szerinte Makóért tenni kell. Sok olyan dolog történik, ami számára bántó, például az egészségügyben is. Elárulta, hogy beteg volt és jelenleg is kezelésekre kell járnia. Így tudja, hogy Makón csak onkológiai szakrendelés van hetente pár alkalommal, ezért ezen helyi szinten javítani kell. Hozzátette, hogy a nőgyógyászat veszélyben lehet és a CT is akadozik, Szegedre pedig nem tud mindenki elmenni.


3:50-től mutatja be Mucsi Tamás polgármesterjelölt

Meglátása szerint a makói építkezéseknél minőségibb munkára lenne szükség, reálisabb árakon. Példaként a Deák Ferenc utca felújítását hozta fel, ahol szerinte hanyag munkát végeztek.

Földesi Csabáné Molnár Mónika szerint bérekben nagy lemaradás van a többi uniós országhoz képest, ezért fontosnak tartja, hogy az emberek jobb munkakörülmények között dolgozzanak több fizetésért.

Többek között ezért volt szervezője több tüntetésnek is Makón.

,,Fontosnak tartottam, hogy csatlakozzunk az országos tüntetéssorozatokhoz. Csongrád megye is eléggé le van szakadva, több területen is. Makón is vannak emberek, akik nem értenek egyett a Fidesz politikájával.”

– fogalmazott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá