Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Augusztus 29. reggelig ambrózfalvi és mártélyi jelölteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Iroda, ha a 10 ezer fő alatti településeket nézzük.

Az 500 lakosú Ambrózfalván a Fidesz színeiben képviselőjelölt Borka Eleonóra, Börcsök Ida és Csirik Erzsébet. Függetlenként indul még Unk Antalné, valamint párt nélkül polgármesterjelöltként Dorotovicsné Gulyás Judit. A testületnek jelenleg Borka Eleonóra a tagja, aki alpolgármesterként tevékenykedik.

Az 1.200 fős Mártélyon Borsos József Albert polgármester újraindul függetlenként, miközben a helyi Fidesz alelnöke. Független képviselőjelölt Kulcsár Renáta, Nagyné Szentirmai Anna Mária, Pótári Mihály Zsolt és Sajti Imréné. Utóbbi jelenleg alpolgármester, Nagyné és Pótári pedig a testület tagja.

A térség környező kistelepülésein még nem vettek nyilvántartásba mást, de nincsenek elkésve: a képviselő- és polgármesterjelölteknek szeptember 9-én 16 óráig kell összegyűjteniük az induláshoz szükséges érvényes ajánlásokat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá