Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Tiszta Vásárhelyért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviselőjelöltje Molnár Lászlóné Gyutay Katalin, aki a polgármester videós bejelentkezésében mutatkozott be vasárnap.

Molnár Lászlóné Gyutay Katalin a vásárhelyi nyolcas körzetben indul, ez Újvárost, a Hódtó déli és a Kertváros keleti részét jelenti. Ötven éve él vásárhelyen, kilenc éve pedig önkormányzati képviselő. Szerinte ha az ő jelöltjeik kellő számban bejutnak a közgyűlésbe, akkor mindent meg tudnak valósítani a városban, nem lesz a most tapasztalható gáncsoskodás. Hozzátette,

nem kell elhinni, hogy csak akkor fog fejlődni a város, ha a fideszeseket választják meg, hiszen szépülnek-épülnek az ellenzéki települések is, például a közeli Algyő.

A képviselőjelölt 25 éve lakik tanyán, így ismeri a külterületen élők problémáit is. Például a vasúton túl élők jelezték neki, hogy ott nem történt annyi fejlesztés – ezen változtatni akar.

Kiderült, hogy harmincegy éve részt vett a vásárhelyi MDF megalapításában. Szerinte azóta nem sok változás történt országosan, az egészségügy és az oktatás helyzetét látja a legnagyobb problémának.

A beszélgetésen elhangzott, hogy a tervek között szerepel a városi televízió újraindítása takarékosabb formában, sokkal objektívebben, tényszerűen, széleskörűbb tájékoztatási alapelvekkel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá