Hirdetés
Becsült olvasási idő: 3 perc

Farkas Tibor és Horváth Zsolt első, Tatár Kis Szabolcs második, Csonka Balázs negyedik, Juhász Barbara hatodik helyen zárt különböző versenyeken.

A nemzetközi XXIV. Sakkozó Magyarok Világtalálkozója versenyt 2019. augusztus 10.-19. között 55 fővel Lakiteleken rendezték meg. A kilenc fordulós viadalon a megszerzett 7 ponttal holtversenyben 1. helyen végzett Farkas Tibor makói nemzetközi mester.

A 3rd BSSZ-Aranytíz Nemzetközi Nagymester Körversenyt 2019. augusztus 16.-25. között rendezték meg Budapesten 10 fő indulóval. A játékosok eloszlását tekintve: 3 fő nemzetközi nagymester, 4 fő nemzetközi mester és 3 fő FIDE mester mérte össze tudását. Érkeztek Indiából, Romániából, Moldovából és Ausztriából. Makói színekben Csonka Balázs nemzetközi mester képviseltette magát.

A kilenc forduló alatt Balázs 5,5 ponttal sikeresen megszerezte a 4. helyet. Ezzel az eredménnyel gyarapította értékszámát (ÉLŐ-pontját), úton a nemzetközi nagymesteri norma teljesítések felé.

A 3rd BSSZ-Aranytíz Nemzetközi Mester Körversenyt 2019. augusztus 16.-25. között rendezték meg Budapesten 10 fő indulóval. A játékosok eloszlását tekintve: 6 fő nemzetközi mester és 4 fő FIDE mester mérte össze tudását. Érkeztek Belgiumból, Horvátországból és Vietnamból is. Makói színekben Juhász Barbara Női nemzetközi mester képviseltette magát.

A kilenc forduló alatt Barbara 4,5 ponttal a 6. helyet szerezte meg. Ez az eredmény nagymértékben hozzátett a mostani értékszámához (ÉLŐ-pontjához). Célja, hogy bekerüljön a magyar női játékosok aktív TOP 10-es listájába. Jelenleg a 16. helyen áll.

A XXX. Bacsur Imre Emlékversenyt Orosházán, 2019. augusztus 22-25. között rendezték meg, ahol 44 fő ült asztalhoz. Makói színekben Tatár Kis Szabolcs nemzetközi mester és Horváth Zsolt FIDE mester vett részt. A hét fordulós viadalon mindketten felállhattak a dobogó legfelső fokára. Első lett Horváth Zsolt 6 ponttal, második Tatár Kis Szabolcs 5,5 ponttal.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá