Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Elérkeztek ugyanoda, ahol tavaly tavasszal abbahagyták.

Ezúttal Halász Jánossal játszatták el az ügyeletes hülyegyereket a Fidesznél, a párt szóvivője pedig meggyőzően alakított: bejelentette, kampányt indítanak arról, hogy Gyurcsányék, akiket az ellenzék vezérének hazudnak, lebontanák a kerítést és beengednék a migránsokat. Halász főbb állításai:

  • beengednék a migránsokat
  • a magyar embereknek tudniuk kell Gyurcsányék tervéről, hiszen ők vezérlik az ellenzéket
  • a bevándorláspárti európai baloldallal együtt le akarják bontani a kerítést
  • öntik a pénzt a bevándorlást szervező Soros-szervezetekbe

Saját hazaárulásukat lepleznék?

A korábbi SZDSZ-es politikus rezzenéstelen arccal sorolja a Rogán Antal által kitalált idióta baromságokat, azaz az összes ismert kormánypárti kommunikációs panelt, amivel az idős és alacsony végzettségű választópolgárokat riogatni tudják.

Az egykori ultraliberális politikus bejelentése több szempontból is nevetséges lenne, ha közben kétharmados parlamenti többségükkel nem hajtanának végre pontról pontra azt, amivel általában politikai ellenfeleiket vádolják.

  • A Fidesz szervezett betelepítési programot jellemzően orosz, kínai és arab üzletembereknek és bűnözőknek, az ebből befolyt pénz pedig Rogán Antal propagandaminiszter bizalmasánál és offshore cégeknél kötött ki.
  • A Fidesz emellett olcsón dolgozó ukránok és törökök tízezreit hívja be, hogy a német multik akaratának megfelelően alacsonyan tartsák a magyar emberek fizetését.
  • A Fidesz kormány alatt több százezerrel nőtt a Magyarországon tartózkodó külföldiek száma, csak tavaly ötvenezren jöttek. A lassan félmilliós kivándorlás megállításáért közben nem tettek semmi érdemlegeset.
  • A Fidesz volt az a párt, amely Soros György pénzén alakult meg, az üzletember pénze nélkül ki tudja, mi lett volna Orbán Viktorral, akit Soros Oxfordban taníttatott ki.

Azok a régi szép idők, amikor Orbánék adóforintok helyett legfeljebb Soros pénzét költhették saját hobbijukra

A mostani tömeges néphülyítést abból az alkalomból találta ki a Magyarországot bevándorlókkal elárasztó Fidesz, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője arról beszélt az ATV-n: nem támogatja, hogy az Európai Bizottság megtérítse a magyar kormány számára a határzár építésének költségeit. Arról nem beszélt egyáltalán, hogy elbontaná-e a kerítést.

(alfahir.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá