Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Velnök Közéleti, Kulturális és Polgári Egyesület polgármesterjelöltje hétfőn délután adta le az ajánlásokat a Helyi Választási Bizottságnál, előtte sajtótájékoztatót tartott. Meglátása szerint sok makói változást akar, akik több javaslattal járultak hozzá a választási programjukhoz.

A sajtótájékoztató elején felhívta rá a figyelmet: a Fidesz-közeli makohirado.hu munkatársát, Nagy Szabolcsot már nyilvántartásba vették független polgármesterjelöltként Ambrózfalván, megszerezte a szükséges aláírásokat.

,,Akárcsak én, legalábbis bízzunk benne. Biztosra mentünk, jelenleg az ajánlások kétszeresét adom le a választási irodában”

– fogalmazott Mucsi Tamás.

Úgy tapasztalta, változást akarnak az emberek, a találkozások közben pedig értékes ötleteket adnak, így folyamatosan bővül a program. Így például szóba kerültek a nyilvános WC-k, amikből hiány van a városban az egyre több turista ellenére. A piacnál pedig azt jelezték nekik, hogy ígéret volt a mosdók felújítása, de nem történt meg és mozgássérült mosdó sem épült ott.

Van olyan képviselőjelölt, aki az ajánlások hússzorosát szerezte meg, de a héten még járják tovább a körzeteket. Ők csütörtökön adják le az íveket. Mucsi szerint konstruktív együttműködés van a különböző politikai nézetű emberek között, miközben a Fideszben belső feszültségekről lehet hallani.

Újságírói kérdésre elhangzott: dr. Török Miklós saját magát kérte a lista hatodik helyére és a hetes körzetbe Czirbus Gábor ellen. Ha nem tud nyerni, akkor nem lesz képviselő Makón, viszont a DK megyei listáján az első helyen szerepel, ami valószínűleg bejutó hely.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá