Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nagy baj lehet a hódmezővásárhelyi Fidesz háza táján, ha ilyen akciókat vetnek be.

Rapcsák Katalin, Korsós Ágnes és Mucsi László mellett az orosz trollokról elhíresült Daru Árpád is végig részt vett a gyerekekhez törleszkedő kampányban, igaz, utóbbi tigrisbőrbe bújva kísérgette a diákokat iskolába – hívja fel a figyelmet a Vásárhelyiek a változásért facebook oldal.

A ,,politikamentes” Szeretem Vásárhelyt Egyesület bejelentése szerint a Varga Tamás Általános Iskolánál véget ért a zebrát és a gyerekeket célzó akciójuk. ,,A hét minden napján segítettünk a gyerekeknek egy-egy iskolánál, a gyalogátkelőhelyeken biztonságosan átkelni” – közölték.

Ha kampány, akkor gyerekekkel pózolás

Fideszes politikusok évek óta rendszeresen gyerekeket használnak a saját népszerűsítésükre, folyton betrappolnak óvodákba is, átadókon pedig nemzeti színű szalagot tartó oszlopnak használják a gyerekeket.

Különösen kampányban szeretik ezt csinálni, hiába figyelmeztették őket már többször, nem bírnak leállni, emiatt még Orbánt is megbüntették. A hevesebbek a Mikulás feladatát is átveszik, ők adják át az ajándékot a megszeppent gyerekeknek, de ünnepségeken simán elmondják a gyerekeknek a Fidesz politikai üzeneteit is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá