Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az M1 Ma reggel című műsorának rendszeresen vendége Georg Spöttle “biztonságpolitikai szakértő,” szombat reggel is kérdezték, de szokatlan módon nem stúdióban, hanem élőben kapcsolták Szentesről.

Azt nem indokolták meg, hogy erre mi szükség volt, ahogyan természetesen arról a csekély részletről is hallgattak, hogy az UFO-hívő Szentesen a Fidesz színeiben indul az önkormányzati választáson.

 

Facebook-posztja szerint pénteken is kampányolt, fideszes pólóban gyűjtötte a támogató aláírásokat.

Korábban a 444 írt Spöttle életútjáról, érdemes elolvasni. Többek között az is kiderül belőle, hogy hogyan vizsgálták át földönkívüliek többször is tetőtől talpig a Fidesz friss politikusát.

Korábban mi is írtunk róla, hogy az ország gondolkodóbb része által körbe röhögött, a földönkívüliek által is átvizsgált Spöttle jelölése Juszt Lászlót is erőteljesen foglalkoztatta, az újságíró akkor feltett egy kérdést is, miszerint

“Kíváncsi vagyok, hogy Szentes dolgos népe besz….-e ezt a felturbózott intelligenciával élő földközi lényt?”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá