Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A lokálpatrióta összefogás jelöltjeként újraindul Gáspár Sándor. A makói képviselőjelölt szerint jó, hogy a főtér szépen néz ki, de a város szélső területei is felújításra várnak.

Gáspár Sándor 1990 óta választott képviselő, előtte tanácstag volt öt évig. Elmondása szerint vannak olyan fejlesztések a körzetében, amik nem valósultak meg, ezeket szeretné elvégezni. Szerinte ennek a körzetnek is ugyanúgy kellene fejlődnie, mint a város többi részének, ugyanúgy makóiak élnek itt is és ugyanúgy fizetik az adókat.

,,Szépen néz ki a főtér, de a város széleit is újítani kellene és akkor úgy nézne ki, mintha tényleg Makóhoz tartozna”

– fogalmazott.

Gáspár 2015 februárjában beadott egy hosszú listát a polgármesternek és a műszaki osztálynak, hogy mit szeretne megcsináltatni. Ebben kiemelt volt a Nagyér csatorna problémájának megoldása, ezt most már tovább halasztani nem lehet. Szerepeltek benne a csapadékvíz elvezető csatornák: újra kell szintezni ahol mederburkolat van, ahol nincs, oda csinálni kell. Van ahol egyik oldalon sincs, ott pedig muszáj, mert minden víz a házak felé folyik.


Gáspár Sándort így mutatták be a sajtónak 13:10-től

Még sok járda vár felújításra a nyolcas körzetben, de Gáspár Sándor szerint sokkal több forrás kell rá, mint 20 millió forint. Az anyagárak nőnek, így viszont a méter csökken, úgy véli, évente 5 millióval meg kellene emelni a keretet.

Fontosnak tartja még a Kassai utcai óvoda belső villamos hálózatának, kerítésének és melléképületének felújítását. Ezen kívül több rendőri jelenlétet szeretne a körzetben.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá